Kära nån..

Ja, oj vad jag har skrivit på uppsatsen idag..Fått färdigt Inlednings delen, blidde två sidor, känner mig helt utpumpad, ska skriva teori delen imorgon hade jag tänkt..kanske fiffla lite med metoden också..


Har skrivit klart intervjuguiden men den kommer säkert måsta fixas till.:) Men det börjar gå framåt iallafall.:D
Blir nog bra tillslut, har svårt att känna det nu men det ska nog lösa sig..Sen torsdag och fredag blir det nog hemtenta pluggande.:) Ska faktiskt försöka att vara effektiv, men det är mycket jobb kvar..blä.


Men i Juni, Juli och Augusti ska jag inte tänka på skolan alls! Bara läsa bra böcker och mysa av att inte ha några måsten!
mohahaha

Vaken tidigt ibland?

Idag vaknade jag kvart i åtta...hade ställt väckarn på kvart över nio...men det är ju överflödigt då man vaknar så här.:P

Duktiga jag.

Har tok städat köket idag, möblerat om och skurat kryddhyllan, skurat utanpå skåparna, skurat fönster i köket och i gästrummet, duschat blommorna från köket och gästrummet, bytt krukor till en del blommor, diskat hela servisen som vi köpte på loppisen i bureå för...ca 6 veckor sedan..haha bättre sent än aldrig och pluppat in tidigare nämnda servis i en skåp där jag hade gjort rum för dem, skurat kaklet, skurat utsidan av micron, skurat utsidan på spisen, dammsugat inne i gästrummet, dragit om lite sladdar i extra rummet, spikat upp en tavla i extra rummet och dessutom renbäddat i extra rummet, möblerade om lite ljusgrottor inne i köket efter allt omflyttande och skurade av bordet ordentligt, kastade bort en del blommor och pillat på lite i allmänhet.:D
Så nu bär det iväg till solbacken för att inhandla det resterande nödvändigheterna innför påskhelgen. (LÄSK OCH GODIS) mohahahah

Fisketuren

eller man kanske ska säga "blöta linnan i vattnet-turen" för fisk, det såg jag inget av.:P Vilket inte var helt oväntat..Men jag övningskörde iallafall till och från örviken.:) Det var spännande och skönt att vara ute i solen.
Nu sitter jag och funderar på om man skulle ha tittat på lite serier...så blir det nog.:)

Rådjur på vägen

Jo, körde hela vägen från statoil söder till bureå via örviken idag, och när vi svänger in från efyran till norra kustvägen så hoppar det upp ett rådjur på vägen! Spännande blev det, klarade dock situationen utan olycka och motorstopp!
(den var typ 200m bort så det skulle väl vart som attsingen om jag kört på den dock, men jag såg den på vägen när jag kom och körde och det var spännande nog det.)<br>
</br>
Sen körde jag faktiskt hela vägen hem också över örviken till coop och sen hem från coop. Gick riktigt bra, börjar ha lättare för att höra då jag ska växla..däremot tycker jag ner kopplingen lite väl länge och mycket verkar det som.-visslar-
Nej, ska se någon film och njuta av att jag inte körde ihjäl oss.;)

Ändrat utseende på bloggen..:D

Vill inte säga att jag ändrat Design för det känns inte så haha. Men tryck på "F5" om det inte syns.:)

Näthat.

Läste på aftonbladet om att Linda Rosing har fått stå ut med så mycket näthat på sin blogg, alltså folk som kommenterar negativit och elakt. Visst kan man undra om folk har för lite att göra?

Visst, jag tycker inte att hon är fantastisk att se på tv osv osv, men hur illa ska man tycka om någon innan man 1. Letar reda på dennes blogg. 2. Läser igenom den. 3. Orkar trycka på kommentera 4. Lämnar elaka kommentarer ?

Att lägga så mycket tid på något man ogillar då man kan lägga tid på det man gillar istället? Om jag inte gillar Linda Rosing så går jag inte in på hennes blogg, jag går in på en blogg som jag vill läsa istället. Eller så kanske jag läser en bok eller spenderar tid med min sambo...ja ni förstår vart jag vill komma.

Hur mogen är man då man orkar lägga tid på att vara negativ mot någon som du aldrig har träffat och troligen aldrig kommer träffa? Eller ja, hur mogen är man då man orkar lägga ner energi på att "hata" någon överhuvudtaget? Är det inte lättare att bara lämna de man ogillar i fred och bry sig om de man älskar?

DET är då den melodin som jag kör på, och kommer alltid köra på. Mer tid till det man älskar!

Mest tid till det till och med!

Vinke vink.

Vinkade av Chrille, han skulle ut och byta till sommar däck på volvon, snälla Danne ska hjälpa honom.
Så nu ska jag passa på att ta en lång dusch och bara slappna av.

Har haft en dålig kör lektion, eller ja, den var väl inte gräsligt dålig men det gick inte riktigt så bra som jag vill att det ska gå, vilket är svårt, eftersom att jag vill köra som en erfarenmänniska.:P Måste nog jobba på att få lite mer kör timmar bakom ratten för att få till det där.:P haha Kanske läsa lite teori också.

Men jag har väl som insett att jag kanske kanske har lite för många bollar i luften..Omtenta den 28 maj, skriver B-uppsats (där det också ska läsas böcker och skrivas intervjuguider + göras 4 intervjuer och skrivas en massa 13-19 sidor ska de vara totalt), skriver hemtenta (4-6 sidor), förbereder inför diverse seminarium på skolan, läser läser och läser...Så vill jag ju hinna klämma in lite körkorts teori också men det finns som inte plats för det...
Får se börjar väl med körkortsteori på helgerna och skolarbete på veckor och kvällar..:)TUR DET ÄR SOMMAR SNART!

konstateranden...

kan konstatera att blomkåls OCH broccoli pure inte är lika gott som bara blomkålspure...*note to self*
och hur mycket jag än försöker intala mig så är inte kesella 1% lika gott som cream frahice 34%, men det är ett bra substitut..
Broccolin är iallafall nyttig!

Man blir som handikappad då det blir ström...

Man blir som handikappad då det blir strömavbrott..tur att jag skrev ut min artikel tidigare idag så jag har något att läsa.:) Hoppas att strömen kommer tillbaks snart så att man kan laga mat..annars blir det oavancerade maträtter till middag i centrala skellefteå.:p


2001 a space odyssey

har jag just sett...den är alltså 2h och 28 minuter (med eftertexter räknat) och på den här tiden kan jag inte bestämma om jag tycker den är bra eller dålig..

samtidigt som den är väldigt lång och det är väldigt få repliker i filmen så går tiden fort..Det jag kan konstatera är då att det är en estetiskt tilltalande film, snyggt gjord med tanke på att den är producerad 1968..mycket mäktig musik..men även mycket skum musik, handlingen är enkel men som ändå konstigt nog intressant...

nej jag vet inte om jag ska hissa eller dissa...
nöjer mig med att säga att det är en klassiker som ändå är sevärd om man kan tänka sig att inte veta vad man tycker efter att ha sett den..något särskilt har den iallafall..;)

Funderar..

Ska man se ett CSI eller ska man skriva på PM:et eller ska jag läsa någon av de åtta engelska artiklarna som jag har till min B-uppsats eller artikeln som ska vara läst inför Brottsoffer-seminariumet på tisdag

...hm...Det är ju som ändå lördag, och jag har ju varit väldigt duktig, jag har hela måndagen på mig att skriva pm:et, som dessutom först ska in på onsdag, och läsa och förbereda mig inför tisdagens brottsoffer-seminarium..

dom åtta artiklarna ska skummas igenom och väljas ut fyra så det hinner jag nog på måndag också om jag stiger upp i tid..eller på söndag afton..INTE NU IALLAFALL.:D

CSI it is.;)

läsa mer mer mer..

Läste mer idag..:) Skriver egentligen mest här om hur mycket jag läser så att jag kan se vad jag har läst.:P hehe läste iallafall tre kapitel i hälsans mysterium idag, så nu är det bara ett kapitel kvar.:) Kanske läser det imorgon.:D

Måste ju väga testa på lite nyheter sms oc...

Måste ju väga testa på lite nyheter sms och mms blogging, lite spännande..:) Bilden som kom innan är ett par av de nya brillorna och den nya feisyren. Enjoy.;)


SMS-inlägg

20110309207 (MMS)


Föreläsning..

Sitter på föreläsning om livsberättelser, riktigt intressant faktiskt. Lyssnar faktiskt, men det fungerar bäst för mig då jag får skriva eller spela spel samtidigt. Kan ses som att jag inte hänger med men det gör jag.;)

Slutar vid kl två, då ska jag sätta mig i biblioteket och läsa lite mer i Hälsans mysterium, se om den är lika fascinerande idag.

Jag undrar föresten om ni reflekterar över att jag stavar dåligt? Ni får gärna lämna kommentarer om jag har stavat helt tokigt.:P Mor brukar göra det vet jag.;)

Äntligen börjar det vara torr asfalt framme här i Skellefteå men än så ligger isen tjock på vattnet, och jag längtar verkligen efter att få fiska. Sitta i båten i stugan och fiska efter mumsiga aborrar & stora gäddor. Ser till och med fram emot att få pilla på med att städa i stugan och påta på i blomrabatten där.:)

Hejja fram sommaren!

Nu verkar det fungera.:D

Nu helt plötsligt verkar det fungera med "enter" slagen..:D

Mycket mer lättläst.:D

Efter önskemål...

Ska jag försöka göra något åt min text...

Men det verkar inte så lätt...kan visst inte ändra text sorten..och när jag gör "enter" så får jag inte ett mellan rum som man brukar få..eller det är det in inlägget som jag skriver men inte i det jag publicerar..


Kan det vara fel på mina inställningar? Kanske behöver gå en blogg kurs.:P

Någon som ställer upp? Lina.;)

Läsa läsa läsa...

Har kommit in i en läsar period...
Tyvärr är det bara kurslitteratur som jag läser men jag hoppas på att kunna läsa något bara för mig i sommar.:D

Hade igång tre böcker idag..
  • Hälsans mysterium av Aaron Antonovsky
  • Meningen med våld av Per Isdal
  • Mellan makt och hjälp -förhållandet mellan klient och hjälpare i ett samhällsperspektiv av Greta Maria Skau
Meningen med våld är faktiskt riktigt intressant, har skrivit om den tidigare..ska börja på kapitel sju i den så småningom..

Läste ut Skau idag, inte lika intressant men ändå lättläst så den får ett plus för det.:D

Antonovsky började jag läsa idag..läste tre kapitel, den påminner om Per Isdals upplägg rent strukturmässigt, men, det stora MENet, den är inte lika intressant. Tyvärr tror jag att Antonovskys bok är den jag kommer ha mest nytta av i mitt uppsats skrivande..

Lånade även hem två böcker som jag ska ha som kvälls läsning (dom andra böckerna läser jag på skolan på campusbiblioteket, alla ex är utlånade så då får man läsa ref. exen som finns där.:D). Stigma av Goffman, den hade vi första terminen och en bok om kultur och hälsa av Feresheth Ahmadi..ska bli spännande och se om mitt läsade håller i sig..:D

RSS 2.0